Գրքեր

ԷԿՍՄՈ, օգոստոս 2014

 «Համեղ և առողջ սնունդի մասին գիրքը» բացառիկ է գիտական փաստերի, սննդի ոլորտում կատարած վերջին բացահայտումների և մեծ թվով բաղադրատոմսերի զուգակցմամբ, որոնք ընտրվել են՝ այդ բացահայտումներին համապատասխան, հաղորդում է rufanbook.ru.-ն:

Հիանալի հեղինակ, պրոֆեսոր, բժշկական գիտությունների դոկտոր Ալլա Պոգոժևան Բժշկական գիտությունների ռուսական ակադեմիայի գիտական աշխատող է, նա երկար տարիներ զբաղվում է առողջ սննդի հարցերով: Գրքում կան ախորժելի, առողջարար կերակրատեսակների գունեղ նկարազարդումներ, որոնք պատրաստված են բաղադրատոմսերով և փորձված են խոհարարների կողմից: Գրքում նաև ներկայացված են կերակրատեսակներ, որոնք վկայում են այն մասին, որ օգտակար կերակուրը պարգևում է առողջություն, համ, ուրախություն:-0-